Aansprakelijkheid

Het kan zomaar gebeuren dat uw bedrijf, uw medewerkers of uw producten anderen schade berokkenen. Van een gekneusde vinger van een medewerker tot een grote schade aan een serie producten waar uw product in verwerkt is. Aansprakelijkheid voor het handelen of nalaten van uw bedrijf kent vele facetten. HDI verzekert bedrijven tegen deze risico's met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB).

Meestal worden de volgende aspecten onderscheiden:

  • Productaansprakelijkheid
  • Werkgeversaansprakelijkheid
  • Algemene aansprakelijkheid
 
HDI Risk Consulting (HRC) helpt verzekerden actief om een goed beeld van de risico's op deze vlakken te verkrijgen en proactief op risicovermindering aan te sturen. HRC doet dit door met de verzekerde een 'risico-technisch gesprek' te voeren, waarin de aansprakelijkheidsrisico's in kaart worden gebracht en preventieve mogelijkheden worden geïnventariseerd. Bedrijven zijn enthousiast over deze aanpak, waarin de risk engineer van HRC als gewaardeerde spiegel van het bedrijf functioneert.
 
Ook op het gebied van kwaliteitsmanagement worden verzekerden ondersteund bij het verminderen van de risico's door het verbeteren van processen.
 
Voor meer informatie wijzen wij u op onze informatiekaarten, die u hier kunt downloaden.

Hannover Risk Consultants B.V.

Postbus 925
3000 AX Rotterdam
Westblaak 14
3012 KL Rotterdam

tel: +31 10 40 36 328

Handige links

The Talanx Group