Inbraak- en diefstalbeveiliging

De schadelast door inbraak en diefstal van attractieve objecten, goederen, inventaris, computers en dergelijke loopt elk jaar weer in de vele miljoenen.
De verwachting is dat deze schadelast vooralsnog niet zal gaan dalen. Naast de directe materiële schade ontstaat er ook veel indirecte en emotionele schade. Voor ondernemers betekent dit bijvoorbeeld dat naast de vermissing van zaken ook een verstoring van het bedrijfsproces ontstaat.

HRC werkt samen met de ondernemer aan een bedrijfscultuur, waarin risicobewustzijn één van de pijlers zal zijn. Door te werken aan een veiligheidscultuur binnen de organisatie zal een collectief bewustzijn ontstaan, waarin de risico’s erkend en benoemd zullen worden.
Organisatorische en technische aanbevelingen zullen waar mogelijk worden ingezet om de risico’s te beheersen. De bedrijfscontinuïteit van de ondernemer staat daarbij altijd centraal.

Onder het hoofdstuk “downloads” vindt u een aantal informatiekaarten die tot doel hebben de kennis en het bewustzijn ten aanzien van inbraak- en diefstalbeveiliging te verhogen.

Hannover Risk Consultants B.V.

Postbus 925
3000 AX Rotterdam
Westblaak 14
3012 KL Rotterdam

tel: +31 10 40 36 328

Handige links

The Talanx Group